Selecteer een pagina
Julie D'Ambrosio

Met meer dan tien jaar ervaring in gezonde catering, gepassioneerd over must-haves van hier en elders, biedt Julie d’Ambrosio verschillende kortstondige verkopen die voldoen aan uw wensen.

Sinds 2003 maak ik deel uit van een gemotiveerd team binnen een groot merk van bakker en tables d’hôtes. De waarden die dit merk voorstond hebben mij sterk beïnvloed en staan ​​mij vandaag toe om authenticiteit, eenvoud, gebruikersvriendelijkheid en kwaliteit te garanderen.

De vriendelijkheid van het delen van gezond, biologisch voedsel of duurzame landbouw is een van mijn doelen.

Ik reis veel in onze buurlanden en ik ben van « epicurische » aard. Door OPIA te maken, wil ik dat je heerlijke producten ontdekt. Julie d’Ambrosio

Ik ben de wereld van wijn in zonder enige andere professionele opleiding dan een gastronomie enkele van de goede flessen.

Chemin du Gailleroux 57 à 1370 Lathuy
Suivez-nous sur les réseaux sociaux
Copyrights © 2018 All Rights Reserved by Opia Concept.
<a href="https://www.opiaconcept.be/contact/"> Contactez-nous </a><br><a href="https://www.opiaconcept.be/condition-generale-de-vente/">Condition générale de vente </a><br><a href="https://www.opiaconcept.be/garantie-de-satisfaction/">Garantie de satisfaction</a>

L’ABUS D’ALCOOL EST DANGEREUX POUR LA SANTÉ – CONSOMMEZ AVEC MODÉRATION | La vente d’alcool à des mineurs de moins de 18 ans est interdite. En accédant à nos offres, vous déclarez avoir 18 ans révolus.

Création de Sébastien Chaidron Webmaster Freelance